Careers / Vacature

 Account Manager New Business at ProApptive  in  Haarlem

 

Onze klanten zijn grote organisaties in de Benelux in het Onderwijs, de Zorg en Retail, de Overheid, Finance, IT en Manufacturing sectoren.

 

Wij vertegenwoordigen innovatieve software solutions zoals Netop Remote Control, Redsocks, Censornet SMS Passcode, Sophos. Tricerat en Netop Vision: www.proapptive.com 

 

Jij gaat werken in een team wat veel kennis heeft over software oplossing voor:

  • Cybercrime, een groeiend en steeds geavanceerder probleem.
  • Privacy en software systemen, organisaties bereiden zich nu voor op de General Data Protection Regulation die op 25 mei 2018 wordt aangenomen.
  • Lesgeven met digitale apparaten, een trend die op termijn papier overbodig maakt

Als je bij ProApptive werkt wordt je verwacht dat je kennis op deze gebieden opdoet en je onze software producten eigen maakt. Je identificeert kansen voor onze producten bij potentiële klanten en bezoekt ze samen met onze Account Managers te bezoeken. Je leert verkooptrajecten te beheren en deals af te sluiten. Je werkt met verschillende CRM systemen en maakt gebruik van marketing tools zoals onze Website, SEA en LinkedIn. 

 

Je hebt minimaal 5 jaar software verkoopervaring,  een HBO- of Universitaire opleiding en je spreekt en schrijft uitstekend Engels en Nederlands. Je woont in Amsterdam of de buurt van Haarlem en je bent in het bezit van een Europese rijbewijs. 

 

Voor meer informatie neemt u contact op met: Enterprise Sales Manager -  Georgina Beels op 06 42810551 


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

 

ProApptive 
Robert Peereboomweg 4a
2031BC Haarlem

The Netherlands
+31 (0) 85 401 83 95
info@proapptive.com